Produsele sunt livrate oriunde în țară, costul transportului fiind 16 lei. NU SE PERCEP KM EXTERIORI – Costul de livrare este fix indiferent de adresa dumneavostrat.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România prin curier rapid in 24h-48h de la confirmarea telefonica. ATENTIE ! Produsele se livreaza doar dupa ce comanda este confirmata !

Plata produselor se poate face prin ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay

1. Plata in sistem ramburs

Valoarea comenzii si taxele de transport sunt achitate la primirea coletului.

2. Plata online, prin card bancar
Magazinul online stufer.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online stufer.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile platformei mobilpay.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

3. Plata cu cardul in rate:
Carduri acceptate pentru platile in rate sunt:

  • Card “Avantaj” emis de Credit Europe Bank
  • Card “Star Card” emis de Banca Transilvania
  • Card “Bonus Card” emis de Garanti Bank
  • Card “Alpha Progressive” emis de Alpha Bank
  • Card “Allinclusive” emis de BRD Finance